Combekk pannen

Combekk pannen

Combekk pannen gemaakt van treinrails.

Combekk pannen een Nederlands product hoe leuk is dat!
Ik ben gek op gietijzeren pannen zoals de Dutch Ovens maar dat ze van treinrails zijn gemaakt vind ik geweldig.

Combekk pannen zijn stoer.

Deze stoere pannen – en de koekenpan niet te vergeten – kunnen op iedere warmtebron en zelfs in open vuur.
Twee van deze pannen hebben zelfs een thermometer.
Het voordeel van gietijzer is dat het een puur product is zonder chemische lagen.
Deze pannen zijn zeer vriendelijk in gebruik dankzij hun duurzaamheid en hoe vaker je in deze pannen kookt hoe lekkerder je eten gaat smaken. De ervaring leert dat mensen die eenmaal in gietijzer zijn gaan koken echt niet meer terug willen naar andere pannen..

Wat kun je met Combekk pannen!

Om te beginnen kun je in deze gietijzeren pan de heerlijkste vlees gerechten bereiden of een stoofpot en
omdat gietijzer de warmte goed geleid blijft de pan lang warm.
Gietijzeren braadpannen worden vaak gebruikt voor het stoven van vlees.
Door de hoge wanden van de pannen is het mogelijk om het vlees helemaal onder te dompelen in het stoofvocht.

combekk

Combekk pan met een heerlijk gerecht

Schoonmaken van Combekk pannen.

Op deze combekk pan zit een heel dun (onzichtbaar) laagje emaille zodat de mooie matte kleur behouden blijft en het schoonmaken ook simpel is. Na het bereiden van je gerecht maak je hem schoon met een houten lepel en spoel je hem af met – liefst met warm/lauw – water.

Doe nooit een plens koud water in de pan als hij nog warm is hierdoor zou hij kunnen barsten.

Deze gietijzeren pannen zijn niet geschikt om in de vaatwasser te doen!

Dus ben je een echte liefhebber van koken in gietijzer of op zoek naar een duurzaam en origineel cadeau dan is deze pan zeker de moeite – en je geld – waard om aan te schaffen; hier heb je een leven lang plezier van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *